Ezeket az ételeket hagyta el Nagy Adri a gyönyörű bőrért

Nagy Adri már egy éve nagyon odafigyel az étkezésre, nagyjából fél éve pedig húst nem, legfeljebb halat fogyaszt. Az életmódváltásnak nemcsak egészségügyi okai vannak, az énekesnő most részletesen mesélt arról, hogyan és miért változott meg étrendje.

Nagy Adri a Velvet.hu-nak mesélt arról, minek köszönhetően változtatta meg életmódját és étrendjét az elmúlt egy évben. Az énekesnőnek felettébb fontos bőre védelme, korábban több anyajegyét is el kellett távolítani az arcáról, szerinte azonban nem csak a különböző kozmetikumok és fényvédők segíthetnek abban, hogy a bőr ápolt, friss és egészséges legyen, de az sem mindegy, hogyan étkezik az ember.

Nagy Adri (Fotó: Facebook.com)

Adri – a hal kivételével – nagyjából egy évvel ezelőtt száműzte az étrendjéből a húst, tejet pedig már évek óta nem fogyaszt érzékenysége miatt. Elmondása szerint fél éve veszi komolyabban a húsmentes étrendet, a Velvet cikkében azonban leszögezte:

Nem akarok álszent lenni, mert tényleg van, hogy megesik, hogy egy családi összejövetel alkalmával én is eszem húst. De mindig megbánom. Főleg a csirkehúsra vonatkozóan érzem azt, hogy már nem olyan az állaga. Ha az ember mondjuk tanyasi csirkét eszik, vagy maga fogja ki a halat, az egészen más dolog, mint a tenyésztés, a tömeges halászat.

A váltásban az állatok iránti szeretet is közrejátszott, valamint az is, hogy a mai ipari állattartás melléktermékeként sok állatot tartanak kis helyen, a szárnyasokat pedig – a betegségek elkerülése végett – folyamatosan antibiotikumokkal kezelik. Amióta nem fogyaszt tejet és húst, a pattanásos, gyulladt bőr is teljesen eltűnt, még akkor is, ha természetesen időbe tellett, míg a rossz anyagok távoztak a szervezetéből.

Az énekesnő szerint ha csak heti egy-két alkalommal visszavennénk a húsfogyasztást, már az is látható javulást eredményezne, hiszen kevésbé lenne terhelve a környezet az ipari hústermelés miatt.

Forrásunk volt. ;Fotó: Facebook.com


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek