Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Szőlőből készülő, szénsavas alkoholos ital. A bornak olyan fajtája, melynél a bor második érése a palackban megy végbe. Dom Perignon készítette az első pezsgőt Franciaországban, Champagne tartományban.
A pezsgőt a borhoz hasonlóan nemcsak önmagában fogyaszthatjuk, hanem ételekbe is kerülhet.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Fektetve, hűvös, közepes páratartalmú, sötét helyen.

Pezsgő alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!