Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kolbászos batyu Nemesene konyhájából

Kolbászos batyu Nemesene konyhájából
Kolbászos batyu Nemesene konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sós sütinek mindig van hely a pocakban, de idő nem mindig van az elkészítésére. Ennél egyszerűbbet egyszerűen nem tudtam kitalálni, és még pénztárca barát is, de ami még fontosabb, hogy a húsimádó férfiak is előszeretettel elcsipegetik.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát kiterítjük, és megkenjük a paradicsomszósszal, majd nagyjából megegyező négyzetekre felvágjuk.
  2. Minden tésztanégyzetbe egy-egy kolbászkarikát helyezünk, utána pedig megszórjuk a lereszelt sajttal.
  3. A tészták négy sarkát középre hajtogatjuk, és egy felvert tojással megkenjük a tetejüket, irány a sütő.
  4. Általában 10 perc alatt készre sülnek, és egy csomag leveles tésztából 12 darab batyut lehet elkészíteni, mivel hamar elkészül, és hamar el is fogy, érdemes több tepsivel sütni, egymás után szép sorjában.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 083
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nemesene

Mióta szakács: 2015.07.23.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

paradicsomos sós batyu, sós táska, kolbászos leveles batyu

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

424
leveles tészta 1 csomag
paradicsomszósz 2 dl
sajt 50 g
paprikás kolbász 100 g