Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A nápolyi vagy nápolyi ostya egy édességféle, amely egymásra rétegezett ostyából és a köztük lévő krémből áll. Először 1898-ban készítettek nápolyi ostyát. Eredetileg kizárólag mogyorókrémmel készült, de ma már számos különböző ízesítésű krémet használnak az ostyák megtöltésére, illetve olyan nápolyit is találunk, amelyet kívülről is bevonnak, például csokoládéval. Nápolyit vásárolhatunk készen, de elkészíthetjük magunk is otthon. A házilag készült nápolyihoz számos különböző ízesítésű krémet készíthetünk, amellyel megtölthetjük a megvásárolt ostyalapokat. A nápolyit magában, édességként is fogyaszthatjuk, de sütemények alapanyagaként is felhasználhatjuk, például muffinok, vagy csokis szalámi ízesítéséhez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

Nápolyi alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!