Kruton

Kruton

Leírás

Pirított zsemle vagy kenyérszelet, amelyet levesbetétnek vagy szaft felitatásához használnak. A legjobb kruton száraz kenyérhéjból készül, olivaolajon roppanósra pirítva fokhagymával ízesítve. Persze az egyszerű pirított zsemlekockát is lehet krutonnak hívni, még senki nem kapott börtönt érte.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen zárt dobozban.

25 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.