Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tavaszi rizses hús

Tavaszi rizses hús
Tavaszi rizses hús
80 perc / előkészület: 30 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az egyik kedvenc ételem:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gyors rizst sós vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetjük.
  2. A mexikói zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  3. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és az olajon megdinszteljük.
  4. Rátesszük a felkockázott csirkemellet, fehéredésig kevergetjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, majd egy idő után hozzáadjuk a szeletelt gombát.
  5. Amikor a hús megsült, hozzáadjuk a lecsöpögtetett zöldségkeveréket és a rizst. Jól összekeverjük és tálaljuk.
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 415
elküldve: 2
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges rizses csirke, rizses hús csirkéből, rizses hús zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

770
csirkemell filé 80 dkg
mexikói keverék 50 dkg
gombakonzerv 1 db
vöröshagyma 1 közepes db
gyors rizs 35 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek