Fasírt fűszerkeverék

Fasírt fűszerkeverék

Leírás

A fűszerkeveréket a boltban 25-30 g-os kiszerelésben kaphatjuk meg. Felhasználhatjuk fasírozottak és töltelékek ízesítéséhez. Ezt a terméket sokan gyártják, így az összetétel eltérő lehet a termékek között. Általában a fasírt fűszerkeverék tartalmaz vöröshagymát, fokhagymát, zöldségkeveréket, paprikát, borsot, köményt és majorannát. Vásárláskor tehát érdemes a termékek összetételét elolvasnunk és kiválasztani, ami legjobban fog ízleni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

23 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.