Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Répás-húsos egytál

Répás-húsos egytál
Répás-húsos egytál
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan valamit, mert éhen halok, és mi van itthon..:D

hozzávalók / 2 adag

A zöldségekhez

A fasírthoz

ajánlat

Ez egy olyan recept, amit szinte mindennel lehet variálni, komolyan, ami van otthon. Szoktam készíteni fagyasztott sült krumplival is. Az is szépen megsül benne:D

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A  fasírtgombócokat (5 db natúr fagyasztott fasírtgombócot panír nélkül) mikróban megmelegítjük, majd összeturmixoljuk.  
  2. A répát meghámozzuk, és karikákra vágjuk.
  3. Fogunk egy normál méretű sütőzacskót, és mindent beledobálunk, megfűszerezzük.
  4. A zacskóban jól összekeverünk mindent, megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  5. Kivágjuk a sütőzacskót, és még +10 percig sütjük így.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 224
elküldve: 1
receptkönyvben: 73
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Neasea

Mióta szakács: 2010.02.23.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyors zöldséges-húsos egytálétel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

petal
petal Sat, 2012-04-07 07:18

Én nemértem miért raknak fel : ami van itthon összedobom - ételeket. Ilyet még a hülye is tud. Ezeket külön egy kategóriába lehetne rakni mert olyan rossz kiválogatni a többi recept közül

1422
sárgarépa 2 közepes db
zöldségkeverék 30 dkg
olívaolaj 2 ek
fasírt fűszerkeverék 0 ízlés szerint
darált marhahús 15 dkg
darált sertéshús 15 dkg
tojás 1 db
vöröshagyma 0.5 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
fűszerpaprika 1.5 teáskanál
fekete bors 1.5 kávéskanál
1 teáskanál
kenyér 6 dkg
tej 2.5 dl
napraforgó olaj 2 dl