Ecetes almapaprika
387 kcal
Sonkás-tormás kukoricasaláta
569 kcal
Vöröslencse előétel
801 kcal
Macskaszem sós töltelékkel
906 kcal
Korhelysaláta Gonoszka konyhájából
Leírás
Az ecetes változat az egyik legelterjedtebb savanyítási módja az almapaprikának. Az ecetes, cukros, sós felöntőlé mellett a másik fontos összetevő a fűszerezés: leggyakrabban babérlevelet, koriandermagot, fekete borsot és mustármagot használnak ízesítőnek. Manapság tartósítószer is társul a fűszerek mellé (borkénpor, Na-benzoát, stb.).
14
Kalória
-
Fehérje
2g
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor
100 g Ecetes almapaprika
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok