8 nagyon szaftos egytálétel, amiben bőven van zöldség

Ha gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!

  1. 1.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  2. 2.

    Omlós csirkecomb vele sült zöldséggel

  3. 3.

    Cukkinis-paradicsomos lasagne

  4. 4.

    Burgonyával rakott cukkini

  5. 5.

    Darálthúsos-töltött cukkini

  6. 6.

    Cukkini csónakok töltve Gabystól

  7. 7.

    Sajtszószos spagetti grillezett cukkinival

  8. 8.

    Muszaka ahogy edna készíti

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 budapesti étterem, amit külföldi barátoknak is bátran ajánlunk

Mindig fogós kérdés, hova kalauzoljuk el régóta külhonban élő rokonainkat, Magyarországra látogató barátainkat. Ilyenkor a legokosabb nem egy olasz trattoriába vagy sushizóba vinni őket, hiszen mi másra is volnának kíváncsiak, mint arra a konyhára, ami csak itt érhető el, és rólunk, magyarokról mesél... De miért is olyan nehéz ügy ez?

Nosalty

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Szekeres Dóra

További cikkek

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?