11 zöldségektől friss, übergyors ebéd, amit erősen ajánlunk
Főzzünk ma zöldségekkel, gyorsan, friss és laktató fogásokat: igen, ez egyszerre mind lehetséges. Tészta, egytálétel, ragu vagy fasírt: ilyen sok minden közül válogathatunk.
NosaltyFőzzünk ma zöldségekkel, gyorsan, friss és laktató fogásokat: igen, ez egyszerre mind lehetséges. Tészta, egytálétel, ragu vagy fasírt: ilyen sok minden közül válogathatunk.
NosaltyA téli zöldségekre abszolút nem jellemző a bőség és a színes változatosság, azonban ilyenkor is vannak alapanyagaink, amelyekből megpróbálhatjuk kihozni a lehető legtöbbet. A Napi Tipp pedig megmutatja, hogyan.
Lakos BenedekAmikor a zöldségek nagy része is drágának számít, akkor jöhetnek azok a kevésbé elegáns, mégis nagyon finom alapanyagok, amelyek kihúznak minket a csávából. A mostani hetünk róluk fog szólni.
NosaltyA nyár utolsó hétvégéjén készüljenek olyan ételek a konyhában, melyekben a nyár legszuperebb zöldségei főszerepet kapnak. Ezúttal rakott ételeket készítünk belőlük.
NosaltyVannak azok az alapanyagok, amelyekre mindig számíthatunk: ezekkel ízletes, klasszikus, jól ismert fogásokat hozhatunk össze, ráadásul semmi idő alatt. Nyúljunk most ezekért, főzzünk velük finomat!
NosaltyHa gyorsan le szeretnéd tudni a főzést, egészségeset és laktatót ennél, próbáld ki a következő receptek valamelyikét. Nem fog csalódás érni!
NosaltyA zöldségek kiváló alapot adnak sok ételnek, amire viszont más dolgokkal még építeni kell. Például sok-sok sajttal. Az alábbi receptek ezt a két csodát ötvözik, a végeredmény pedig minden esetben isteni.
NosaltyFejtsük ki a kis, zöld szemeket a hüvelyükből, és főzzünk valami igazán finom, borsós ételt, aminek a mirelit zöldséges verziók a nyomába sem érnek majd. Lehet leves, lehet főzelék, lehet bármi!
NosaltyA magyar embernek a fasírt szó általában egy dolgot jelent: húspogácsát. Pedig annyi más lehetőség létezik a húson túl is, ezeknek mind érdemes adni egy esélyt, nagyon finomak!
NosaltyNe terheljük le magunkat rögtön a hét elején, főleg ne így az év kezdetekor. Egy tál laktató zöldséges ragu, talán egy kis rizzsel: épp erre lehet szükségünk.
NosaltyNyáron a konyha is a kertbe költözik: a teraszon sütögetünk, omlós húsok, szaftos zöldségek és nyúlós sajtok készülnek a grillen. Ezek mellé pedig mi sem esik jobban, mint egy nagy tál harsány és frissítő saláta.
NosaltyEbben a meglepően szürke tavaszi időben mindenkit felvidíthatunk egy nagy tányér rizottóval. Felmelegít, eltelít, boldogít: főzzünk egy nagy fazékkel belőle!
NosaltyA böjtölés nem a legegyszerűbb feladat, ehhez kétség sem fér. Különösen akkor okozhat nagyobb gondot, ha kifogytunk a receptötletekből. Most hoztunk nektek 9 fantasztikus fogást, amik levesznek majd a lábadról.
NosaltyFogorvos, beadandó, megválaszolatlan e-mail? Van egy szokatlan módszer, ami nem motiválni próbál, hanem egyszerűen rávesz a cselekvésre. Ennek köszönhetően búcsút inthetsz a halogatásnak.
Németh OrsiA halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.
HirdetésA Lidl Magyarország Kft. a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatósággal együttműködve elővigyázatosságból visszahívta egy népszerű termékét a boltok polcairól.
NosaltyHa tűkön ülsz már a szilveszter miatt, és indulnál a boltba lencséért meg virsliért, a Lidlt ajánljuk: óriás akciókkal indul náluk az év végi buli!
Mindhárom ünnepi, mindhárom eltér a megszokottól: gesztenye, lazac és mák a főszereplőink a december 24-i menüsorban.
Ha szereted a süteményeket, na meg a karácsonyt, akkor ez a kvíz biztos nem fog nehézséget okozni. Lássuk, hány karácsonyi süteményt ismersz fel a képekről!
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...