9 zöldfűszeres finomság húsvétra, a sárgatúrótól a sajtos párnáig

Fetás párnácskát, gerslirizottót, sárgatúrót, palóclevest, juhtúrókrémet is mutatunk, melyekbe mind-mind került valamiféle friss zöldfűszer, ettől pedig kirobbanóan zsengék és tavasziasak, sőt, húsvétra is beillenek.

A zöldfűszerek eszméletlen csodálatos dolgok, hiszen amellett, hogy többek közt a tavaszi fogások elengedhetetlen szereplői, egészen könnyen megtermeszthetőek otthon is, nem drágák, irtó finomak, zsengék, sokfélék, és egsézségesek, gyomorkímélők! Tegyük őket húsvétra is kiválóan beillő, tavaszias ételekbe:

Még több tavaszi recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek