12 szuperzöld és szuperfriss leves, amivel megeheted a tavaszt

Kedvenc tavaszi zöldségeink mind hűek a nevükhöz: harsogóan zöldek. A legjobban akkor járunk, ha leveseket készítünk belőlük. Egy tál tavasz, és garantáltan jobb kedvünk lesz.

  1. 1.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  2. 2.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  3. 3.

    Bazsalikomos cukkinikrémleves Péterfy Boritól

  4. 4.

    Mascarponés petrezselyem-krémleves

  5. 5.

    Medvehagymás krumplikrémleves Gizi konyhájából

  6. 6.

    Brokkolikrémleves pirított csicseriborsóval

  7. 7.

    Medvehagyma-krémleves túrógolyóval

  8. 8.

    Háromhagymás leves

  9. 9.

    Egyszerű kaporleves

  10. 10.

    Bazsalikomos borsókrémleves

  11. 11.

    Spárgakrémleves

  12. 12.

    Reteklevél-krémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek