5 zöldség, amit készíts el vegetáriánus „steak” gyanánt

A vegetáriánus steak talán nem egy szókapcsolat, amire gyakran gondolunk, annak ellenére, hogy meglepően sok olyan zöldség van, amiből vastag, szaftos szeletek süthetőek. Nézzük, melyek ezek!

Sokan (bocsánat, de legtöbbször a húsevők) félreértik a vegetáriánus steak jelentését, értelmét és létjogosultságát. Más húsmentes receptekkel ellentétben ezek a fogások nem azért születtek meg, hogy a vastag, szaftosra sütött marhaszeletek adta élvezetet imitálják vagy pótolják, sokkal inkább azzal a céllal, hogy megmutassák az adott zöldségek legjobb oldalát. A vegetáriánus steakek egyszerű módszerekkel alkotnak lenyűgöző ételeket egy alapvetően szimpla alapanyagból – céljuk tehát a hússzeletekével azonos.

Nézd meg galériánkban a zöldségsteakek elkészítésének furfangjait!

Receptek a steaksütéshez:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hajmeresztő zöldséges ötlet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Mandulás sütemények karácsonyra

A mandulás sütemények tökéletes választások lehetnek karácsonyra, hiszen nemcsak ízletesek, hanem az elkészítésük is viszonylag egyszerű, így akár kezdő szakácsok is könnyedén megbirkózhatnak velük.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.