sült zöldség

Nyugodtan égesd oda az ételt ebben a 4 esetben

Általában nem a legpozitívabb dolog, ha odaégetünk valamit a konyhában: ahogy állunk a füstölgő edény mellett, talán nem az lesz az első mondatunk, hogy „na, ennek pont így kéne kinéznie”. Pedig vannak esetek, amikor a (mérsékelt) odaégetés kifejezetten jól jön.

Lakos Benedek

Újrahasznosítás? #TefalSoRecycled!

Mostanában igazán sok időt töltünk a konyhában, ami azért nem mindig egyszerű helyzet, mindenesetre gyakran arra késztet minket, hogy jobban megvizsgáljuk a környezetünket. Tényleg képesek voltunk felhasználni az összes alapanyagot, amit megvettünk? Sikeresen újrahasznosítjuk az összes hulladékot a háztartásunkban? A minket körülvevő berendezések valóban környezetbarátok, ahogy a megvételükkor ígérték, és ami mostanra meghatározó szempont már a vásárláskor? (x)

Hirdetés

Tapadásmentes serpenyö – ez a Tefal, immár 65 éve

Nem véletlen, hogy éppen idén mutatja be a Tefal büszkén a forradalmi újdonságát, az extrém körülményeknek is ellenálló, Unlimited Anti-Scratch tapadásmentes edény- és serpenyőcsaládját. Pont 67 évvel ezelőtt történt, hogy a francia Marc Grégorie, feleségének javaslatára tapadásmentes felülettel látta el az edényeket, az eredmény pedig teljesen lenyűgöző lett. Ez a lépés alapjaiban könnyítette meg minden konyhában serénykedő ember életét. (x)

Hirdetés

Címlapról ajánljuk

További cikkek