Ha mondanunk kéne egy ételt, ami egy tányérban foglalja össze az ősz és a tél esszenciáját, hangulatát, ízét és komfortját, valószínűleg a sütőtökkrémlevesre esne a választásunk, nem? A narancssárga, selymes leves októbertől-februárig kényeztet minket – bár lehet, hogy ennek a hosszú időszaknak egy bizonyos pontján beüt a csömör, ami után már rá sem tudunk nézni az ételre. Ha eljutunk erre a pontra, akkor se essünk kétségbe, helyette dobjuk fel a sütőtökkrémlevest különböző kiegészítőkkel, ízesítőkkel és egyéb extrákkal, amelyek nem változtatják meg lényegében, ellenben épp annyit hozzáadnak, amitől kellően izgalmas lesz.
Nézd meg galériánkban a sütőtökkrémleves izgalmas kiegészítőit!





Receptek, amiket kipróbálhatsz/átalakíthatsz:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További őszi ötletekkel várunk: