Tedd ezeket az ízesítőket a sütőtökkrémlevesbe, ha meguntad

Nem vitás: az elkövetkező 3-4 hónapban rengeteg sütőtökkrémlevest fogunk főzni és enni. Persze annak érdekében, hogy ennek monotonitásába ne őrüljünk teljesen bele, szükségünk lesz majd egy-két olyan kiegészítőre, amivel feldobhatjuk, izgalmassá tehetjük a selymes, melengető fogást.

Ha mondanunk kéne egy ételt, ami egy tányérban foglalja össze az ősz és a tél esszenciáját, hangulatát, ízét és komfortját, valószínűleg a sütőtökkrémlevesre esne a választásunk, nem? A narancssárga, selymes leves októbertől-februárig kényeztet minket – bár lehet, hogy ennek a hosszú időszaknak egy bizonyos pontján beüt a csömör, ami után már rá sem tudunk nézni az ételre. Ha eljutunk erre a pontra, akkor se essünk kétségbe, helyette dobjuk fel a sütőtökkrémlevest különböző kiegészítőkkel, ízesítőkkel és egyéb extrákkal, amelyek nem változtatják meg lényegében, ellenben épp annyit hozzáadnak, amitől kellően izgalmas lesz.

Nézd meg galériánkban a sütőtökkrémleves izgalmas kiegészítőit!

Receptek, amiket kipróbálhatsz/átalakíthatsz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További őszi ötletekkel várunk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...