Semmi kétség: a sonkalében keményre főzött tojásnak nincs párja. A változatosság kedvéért azért helyet kaphatnak az ünnepi asztalon egyéb tojásos finomságok is! Újíts velünk!
Töltsd meg!
Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a tojások megtöltése. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a megpucolt kemény tojásokat félbevágni, és a sárgájukból (egyéb, tetszőleges ízek hozzáadásával) készült krémmel megtölteni. Ami a legjobb benne, hogy ezerféleképpen variálható.
Még több töltött tojás receptjéért kattints ide! >>
Kend kenyérre!
Talán még az előzőnél is egyszerűbb, ha krémet készítünk a tojásokból. A változatok száma itt is végtelen.
Tojáskrém-variációkért ide nézz be! >>
Tálald salátaként!
És a tojássalátát próbáltátok már? Ha még nem, épp itt az ideje, hogy idén húsvétkor egy finom tojássaláta is kényeztesse az ízlelőbimbókat.
További tojássaláta-recepteket itt találsz >>
Csak elegánsan!
Ha szeretnénk elkápráztatni szeretteinket, barátainkat, szenteljünk egy kicsivel több időt a tojás elkészítésére, és posírozzuk a tojást, vagy vállaljuk be a tojáspuding készítésének műveletét.