Variációk tojásra

Semmi kétség: a sonkalében keményre főzött tojásnak nincs párja. A változatosság kedvéért azért helyet kaphatnak az ünnepi asztalon egyéb tojásos finomságok is! Újíts velünk!

Töltsd meg!

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a tojások megtöltése. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a megpucolt kemény tojásokat félbevágni, és a sárgájukból (egyéb, tetszőleges ízek hozzáadásával) készült krémmel megtölteni. Ami a legjobb benne, hogy ezerféleképpen variálható.

Még több töltött tojás receptjéért kattints ide! >>

Kend kenyérre!

Talán még az előzőnél is egyszerűbb, ha krémet készítünk a tojásokból. A változatok száma itt is végtelen.

Tojáskrém-variációkért ide nézz be! >>

Tálald salátaként!

És a tojássalátát próbáltátok már? Ha még nem, épp itt az ideje, hogy idén húsvétkor egy finom tojássaláta is kényeztesse az ízlelőbimbókat.

További tojássaláta-recepteket itt találsz >>

Csak elegánsan!

Ha szeretnénk elkápráztatni szeretteinket, barátainkat, szenteljünk egy kicsivel több időt a tojás elkészítésére, és posírozzuk a tojást, vagy vállaljuk be a tojáspuding készítésének műveletét.

Erre figyelj sonkavásárlásnál! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...