Variációk tojásra

Semmi kétség: a sonkalében keményre főzött tojásnak nincs párja. A változatosság kedvéért azért helyet kaphatnak az ünnepi asztalon egyéb tojásos finomságok is! Újíts velünk!

Töltsd meg!

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a tojások megtöltése. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a megpucolt kemény tojásokat félbevágni, és a sárgájukból (egyéb, tetszőleges ízek hozzáadásával) készült krémmel megtölteni. Ami a legjobb benne, hogy ezerféleképpen variálható.

Még több töltött tojás receptjéért kattints ide! >>

Kend kenyérre!

Talán még az előzőnél is egyszerűbb, ha krémet készítünk a tojásokból. A változatok száma itt is végtelen.

Tojáskrém-variációkért ide nézz be! >>

Tálald salátaként!

És a tojássalátát próbáltátok már? Ha még nem, épp itt az ideje, hogy idén húsvétkor egy finom tojássaláta is kényeztesse az ízlelőbimbókat.

További tojássaláta-recepteket itt találsz >>

Csak elegánsan!

Ha szeretnénk elkápráztatni szeretteinket, barátainkat, szenteljünk egy kicsivel több időt a tojás elkészítésére, és posírozzuk a tojást, vagy vállaljuk be a tojáspuding készítésének műveletét.

Erre figyelj sonkavásárlásnál! >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.