A tökéletes ünnepi szalámikoszorú, amit imádnak majd a vendégek – karácsonyi Nosalty TikTok-videó!

Az ünnepek alatt gyakran érkeznek hozzánk vendégek, akiket szeretünk lenyűgözni. Ezzel a különleges ehető koszorúval garantáltan sikerülni fog.

Az ünnepi időszakban általában rengeteget főzünk a családra, de mivel jellemzően a főételek kapnak ilyenkor nagyobb figyelmet, a vendégváró falatokra kevesebb idő jut.

Pedig pár perc alatt, könnyedén összedobhatunk egy impozáns fogást.

Ezúttal is Sári segít nekünk, aki legújabb TikTok-videójában mutatja be, hogyan készíthetünk néhány hozzávalóból, pár perc lefogása alatt csinos ünnepi szalámikoszorút, amit nemcsak az ízlelőbimbóink imádnak majd, de a szemünk is.

A z ünnepi szalámikoszorú teljes receptjét itt találod, mentsd el, vagy küldd tovább ismerőseidnek, barátaidnak!

Hozzávalók:

1 csokor rozmaring (az aljára), 10 dkg sajt, 200 g szalámi, 10 dkg datolya, 50 g tökmag, 50 g aszalt gyümölcsök, 1 db paprika, 10 dkg olajbogyó

Elkészítés:

A rozmaringágakat szépen helyezzük le egy körben, a koszorú alapjaként. A szalámikból 4 rózsát formázunk, és elhelyezzük az alapunk 4 különböző pontján. A többi hozzávalót szépen eloszlatjuk a rozmaringágakon, majd felszolgáljuk. Természetesen bármilyen egyéb feltéttel is feldobhatjuk a koszorúnkat.

További vendégváró fogások:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több TikTok-tartalmunk itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek