TOP 14 döbbenetesen jó csokis keksz

Kekszek csokoládéval karöltve - te puhábban, nyúlósan vagy igazán roppanósan szereted jobban? Most mindegyikből hoztunk párat, válogass kedvedre, néha jár a kényeztetés!

  1. 1.

    Sós karamellás kréker

  2. 2.

    Csokis-aszalt gyümölcsös keksz

  3. 3.

    Omlós nutellás keksz

  4. 4.

    Nutellás szendwitch süti

  5. 5.

    Mogyoróvajas és fehér csokis cookie

  6. 6.

    Csokis-diós keksz zabpehellyel

  7. 7.

    Narancsos csokis keksz

  8. 8.

    Nagyon csokis-diós pöffeteg rummal bolondítva

  9. 9.

    Tripla csokis cookies

  10. 10.

    Mártott tönköly keksz

  11. 11.

    Pufók csokis kekszek

  12. 12.

    Kanadai keksz

  13. 13.

    Amerikai cookie 20 perc alatt

  14. 14.

    Ropogós csokis chipsek

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!