Top 11+1 szörp házilag

Színtiszta gyümölcsszörpök színezék és tartósítószerek nélkül házilag! Készíts idén te is csodás szörpöket - ezek nem maradnak a kamrapolcon, majd meglátod!

A nagyi málnaszörpje olyan sűrű volt, hogy piros bajuszunk maradt utána. A meggyszörp megfogta még a nyelvünket is, annyit ittunk belőle, sőt, ha senki sem figyelt oda, dupla-tripla adagot töltöttünk a poharunkba…vagy minden faxni nélkül a szánkba. Ki emlékszik ezekre a fantasztikus élményekre? Manapság pedig már gyömbéres, levendulás és mentás szörpöket gyártunk. Most mutatunk mindegyikhez receptet, készítsétek el őket!

 1. 1.

  Bodzaszörp 2. (mézes)

 2. 2.

  Málnaszörp

 3. 3.

  Levendulaszörp ahogy csiganyuci készíti

 4. 4.

  Mentaszörp gyömbérrel

 5. 5.

  Epres-bazsalikomos szörp

 6. 6.

  Friss citromszörp

 7. 7.

  Narancsos bodzaszörp

 8. 8.

  Narancsos eperszörp

 9. 9.

  Egres szörp

 10. 10.

  Feketeszeder szörp

 11. 11.

  Bodzabogyó szirup

 12. 12.

  Rebarbara szörp

Címlapról ajánljuk

Inkább az ára számít egy terméknek, mint a minősége

Az Auchan szakértői szerint manapság egyre inkább az ár számít, amikor édességet vásárolunk az ünnepekre. A fogyasztói kosárba jellemzően kevesebb termék kerül a tavalyi évekhez képest, és az előre elkészített csomagok és díszkosarak helyett is a vásárlók inkább maguk állítják össze az édességcsomagokat. Egyre népszerűbbek a sajátmárkás és a kimért termékek.

Nosalty

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.