Terítéken a 10 leghíresebb tészta

A tésztát mindenki szereti, akkor is, ha csak a hűtő tartalmát dobjuk össze. Hát még ha a méltán világhírű tésztaételekről van szó!

Ha tészta, akkor Olaszország - való igaz, hogy a nemzetközi tésztaevés elterjedése leginkább az olaszokhoz köthető, mégis van jó pár híres tészta, ami például a Távol-Keletről származik, és legalább annyi rajongója van. Az összetétel és az alapanyagok listája ugyan változhat, de azért nem lenne jó egyszer végigenni a világ leghíresebb tésztaételeit? Gasztronómiai bakancslistánkra a következő darabok kerültek fel!

 1. 1.

  Rusztikus bolognai ragu

 2. 2.

  Pad thai Dacota konyhájából

 3. 3.

  Lasagne classico

 4. 4.

  Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

 5. 5.

  Rigatoni all' Amatriciana

 6. 6.

  Spagetti aglio e olio

 7. 7.

  Cacio e pepe

 8. 8.

  Spagetti boscaiola

 9. 9.

  Spagetti alla puttanesca

 10. 10.

  Spagetti paradicsomos húsgombóccal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.