10 tejföltől krémes és kellően savanykás leves, amiért megőrülsz

Ugorjunk fejest a levesekbe! Ráadásul most mindenbe jó adag tejfölt rejtettünk, hogy még inkább krémesen lágy legyen az élmény.

  1. 1.

    Frankfurti leves egyszerűen

  2. 2.

    Egyszerű tejfölös zöldbableves

  3. 3.

    Klasszikus becsinált leves

  4. 4.

    Lassú főzésű "fehérkrémleves" hullámos burgonyacsipsszel és cheddarral

  5. 5.

    Az eredeti sokac cserepes bab

  6. 6.

    Az eredeti palócleves receptje

  7. 7.

    Tejfölös-kolbászos krumplileves

  8. 8.

    Brokkolikrémleves baconchips-szel

  9. 9.

    Kapros-zöldbabos spárgaleves

  10. 10.

    Nagyon tejfölös frankfurti leves pirított virslivel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek