8 duplán laktató tejfölös leves babbal, lencsével vagy zöldbabbal
Lakjunk jól a következő napokon egy nagy fazék sűrű bab-, lencse- vagy zöldbablevessel, mely után nincs is szükség főételre, sőt, szinte ellenjavalt! A tele has garantált.
NosaltyLakjunk jól a következő napokon egy nagy fazék sűrű bab-, lencse- vagy zöldbablevessel, mely után nincs is szükség főételre, sőt, szinte ellenjavalt! A tele has garantált.
NosaltyCsupa narancsosan aranyló színű fogással örvendeztetünk meg benneteket. Zöldbableves előételnek, főételnek selymes sütőtökös tészta, a ráadás pedig egy répás muffin!
NosaltyMai menünktől elaléltok! Lesz itt zöldbableves, majonézes kukoricasalátával kínált patisszon, majd desszertnek lúdláb.
NosaltyA leves magyaros, a saláta nemzetközi és újhullámos, a desszert pedig nagyon nyári. Jó étvágyat kívánunk!
NosaltyElső ránézésre akár menzásnak is tűnhetne a mai menü, ez azonban csak a nosztalgiának köszönhető: a mai ebéd sokkal finomabb lesz, mint anno a suliban.
NosaltyMai menü kínálatunk az egyszerűség jegyében készült. Elkészítése időben nagyon gazdaságos és az alapanyagok beszerzése sem fog különösebb gondot okozni.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fantasztikus fogásokkal, melyek tökéletesen illenek egy fenomenális hétvégéhez.
NosaltyOlyan ízgazdag fogásokkal támadunk, hogy esélyetek sem lesz kihagyni őket! Tejfölös zöldbableves az előétel, utána egy klasszikus cigánypecsenye rösztivel, végül pedig egy citromos-málnás mousse érkezik.
NosaltyA levesek (is) jobbak tejföllel, szóval nincs mese, rakjuk meg őket egy jó nagy adaggal! Ezek után második fogás sem kell majd, az fix.
NosaltyA mai nap első fogása egy sajtkrémmel turbózott zöldbableves lesz, amit egy húsmentes répás golyóbis követ, az édesség pedig nem más, mint cuki apró kókuszkeksz.
NosaltySzép, színes, nyárias, húsmentes, könnyed. Ez a mai nap öt kulcsszava, tartsatok velünk!
NosaltyA hagyományos zöldbableves receptje valószínűleg mindenki recepttárában fellelhető, ami a szalonnától, fokhagymától és a tejföltől lesz ízig-vérig magyaros. Ha nyitottak vagyunk az újdonságokra (már pedig miért ne lennénk?!), akkor érdemes ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját is kipróbálnunk, amit rántás és habarás nélkül, saját magával sűrítve, tejföl helyett pedig mascarponével teszünk lágyan krémessé. Egy baj van vele: nehéz abbahagyni.
Hering AndrásNyár a tányéron: ezeket a fogásokat muszáj elkészíteni, amikor ilyen napfényes az idő. A mai menü kapros zöldbablevesből, bundás csirkéből és málnás túróhabból áll.
NosaltyHaladjunk az egyszerűtől a bonyolultig! Olyan mennyei magyaros leveseket mutatunk, amelyek közül mindegyik repetáért kiált.
NosaltyA karácsonyi dekoráció nem csak látvány kérdése: tudatos elrendezéssel és harmonikus színválasztással az otthon valódi menedékké válhat az ünnepek alatt. A feng shui szemlélete segít abban, hogy a díszítés ne csak szép legyen, hanem támogassa a nyugalmat, az örömöt és az együtt töltött idő minőségét is.
NosaltyMa egy igazán szénhidrátdús menüsor érkezik ropogós előétellel, szuperzöld és szupergyors tésztával, majd egy olasz süteménykülönlegességgel.
NosaltyAz ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.
NosaltyMegnyitott Kapás Boglárka világbajnok úszó és férje, Telegdy Ádám közös kávézója, méghozzá Budapest V. kerületében.
A mandarin a téli időszak slágere, amit szívesen pucolgatunk tízórai és uzsonna gyanánt is. Tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, de vajon mennyire egészséges, ha minden nap fogyasztjuk?
A hókifli azon adventi kedvencek közé tartozik, amit minden évben elkészítünk, és nem azért, mert bárki vagy bármi kötelezne minket erre, egyszerűen érezzük, hogy kell. Mai Napi Tippünkben 3 olyan trükköt mutatunk, amitől igazán omlóssá válik.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...