12 friss, tavasz ízekben úszó húsétel, ami feldobja a napod

A tavasz rengeteg lehetőséget ad nekünk arra, hogy szaftosra sült húsételeinket valamilyen aromás hozzávalóval ízesítsük. Vegyünk példát az alábbi receptekből, és készítsük el az egyiket!

  1. 1.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

  2. 2.

    Roston csirkemell bulgursalátával

  3. 3.

    20 perces csirke piccata

  4. 4.

    Spenótos serpenyős csirke

  5. 5.

    Olasz sertéstekercs

  6. 6.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  7. 7.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

  8. 8.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  9. 9.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  10. 10.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  11. 11.

    Vajas-citromos csirkecombok

  12. 12.

    Citromos csirke spárgával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?