12 friss, tavasz ízekben úszó húsétel, ami feldobja a napod

A tavasz rengeteg lehetőséget ad nekünk arra, hogy szaftosra sült húsételeinket valamilyen aromás hozzávalóval ízesítsük. Vegyünk példát az alábbi receptekből, és készítsük el az egyiket!

  1. 1.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

  2. 2.

    Roston csirkemell bulgursalátával

  3. 3.

    20 perces csirke piccata

  4. 4.

    Spenótos serpenyős csirke

  5. 5.

    Olasz sertéstekercs

  6. 6.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  7. 7.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

  8. 8.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  9. 9.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  10. 10.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  11. 11.

    Vajas-citromos csirkecombok

  12. 12.

    Citromos csirke spárgával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk