Így metszd meg tavasszal a levendulát
Egy rossz mozdulattal komoly károkat okozhatunk a levendulánknak. Jöjjenek tippjeink, hogy egész évben gyönyörű legyen az évelő növényed.
NosaltyEgy rossz mozdulattal komoly károkat okozhatunk a levendulánknak. Jöjjenek tippjeink, hogy egész évben gyönyörű legyen az évelő növényed.
NosaltyHa egy emlékezetes tavaszi programra vágysz, akkor semmiképpen se hagyd ki idén a TulipGarden kertek tulipánszüretét!
HirdetésVége a télnek, de ahelyett, hogy kicsattannánk az energiától, folyton fáradtnak érezzük magunkat. Tavaszi fáradtság valóban létezik, és szerencsére fel lehet készülni rá.
NosaltyAlig köszöntött be az ősz, de már most tudhatjuk, mely színek lesznek a legmenőbbek tavasszal és nyáron a lakberendezésben, 2023-ban.
NosaltyCsak azért, mert kicsit feljebb csúszott a hőmérő szála, nem kell lemondanunk a krémlevesekről. Jöjjenek azok, melyeket élvezettel kanalazunk majd a melegebb időben is.
NosaltyA tavasz rengeteg lehetőséget ad nekünk arra, hogy szaftosra sült húsételeinket valamilyen aromás hozzávalóval ízesítsük. Vegyünk példát az alábbi receptekből, és készítsük el az egyiket!
NosaltyA tavasz legmelegebb hónapja számtalan izgalmas gasztronómiai élménnyel vár országszerte, éppen ezért összegyűjtöttünk 14 feledhetetlenül izgalmas programot, amivel családostól és barátostól is beindíthatjátok a nyarat.
NosaltyA kapor egy megosztó zöldfűszer: van, aki rajong érte, van, aki kitagadja az életéből. Az azonban tagadhatatlan, hogy friss íze az egyre melegedő időjárást idézi, szinte már a nyárba csalogat. Ugyan még csak a májust kezdjük, csábuljunk el egy kicsit egy csokor kaporral.
NosaltyBár még nem nagyon tűnnek fel a boltok és piacok standjain, de napok kérdése, hogy megjelenjenek és aztán hál istennek legalább másfél-két hónapra velünk is maradjanak a zöldspárga ízes és rendkívül sokrétűen elkészíthető, gyönyörű sípjai. Bár az ára jó ideig még igencsak borsos lesz, mutatunk pár elkészítési módot, amivel kihozhatod a legtöbbet ebből a csodás zöldségből.
Szekeres DóraEgy szép tortával méltó módon megadhatjuk az ünnepnek a neki kijáró méltóságot és eleganciát. Válogassunk az alábbi édességek közül, mindegyik nagyon tavaszi és nagyon ízletes.
NosaltyA húsvéti pite talán nem egy olyan sütemény, amit gyakran készítünk. Sőt, igazából nem is vagyok benne biztos, hogy létezik. Legalábbis eddig nem létezett. Íme, minden, ami jó a húsvétban, egy szeletbe sűrítve.
Lakos BenedekA friss és üde tavasz már itt kopogtat az ajtónkon, ideje végre otthonunkat is megújítani az új évszak és a közelgő húsvét jegyében is.
NosaltyZöldülnek a rügyek a fákon és a bokrokon, zöldüljön ki hát a konyhánk is. A tavasz első hírnökeként itt van most ez a zöldborsós szendvicskrém, ami frissességet hoz a tányérra, ráadásul villámgyorsan.
Hering AndrásA tél már nagyon a végét járja, és mi már alig várjuk, hogy végre a legfrissebb tavaszi zöldségekkel alkothassunk a konyhában. Ugyan még kicsit várni kell majd a spárgára, újkrumplira és barátaikra, néhány tavaszi szellős, üde és virágos fogást már most is összedobhatunk.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!
Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!