15 különleges, ázsiai fűszerezésű étel, ami a szójaszósztól szárnyal

Sokunk konyhájába beköltözött már az ázsiai kontinens mindennapi kedvence, a szójaszósz. A sötét, komplex ízű öntet képes a legegyszerűbb fogást is ízben megsokszorozni, ha még nem tettük, vegyünk egy üveggel mi is a kamrapolcra.

  1. 1.

    Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics

  2. 2.

    Korianderes uborkasaláta

  3. 3.

    Pirított, ropogós csicseriborsó

  4. 4.

    Gyors chow mein

  5. 5.

    Füstös répalazac

  6. 6.

    Csípős koreai coleslaw

  7. 7.

    Sokzöldséges pad thai kacsamellel

  8. 8.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  9. 9.

    Tso tábornok isteni csirkéje

  10. 10.

    Japán uborkasaláta

  11. 11.

    Gyömbéres soba tofuval

  12. 12.

    Ázsiai medvehagymás palacsinta

  13. 13.

    Édes-savanyú csirke egyszerűen

  14. 14.

    Kínai csípős-savanyú leves

  15. 15.

    Kínai pirított tészta csirkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek