ázsiai

A budapesti étterem, ahol az egész Távol-Keletet megkóstolhatod

Ázsia és a Távol-Kelet kultúrája és konyhája annyira sokszínű, hogy gyakran könnyen elveszik benne az ember. Ha még nem ismeri, akkor a sok új impulzus miatt, ha pedig már ismeri, akkor a bőség zavara miatt. Most mindkét csoportnak könnyebb lesz a választás, hiszen megnyílt Budapest belvárosában a Badhanna, ami egyszerre ötvözi a thai, a japán, az indonéz, a dél-koreai vagy a kínai ízeket, hozzávalókat és ételeket. Itt mindenki találhat magának való gasztrokalandot.

Nosalty

Kókuszlekvár, a zöld színű csodakrém, amitől izgalmasabb a reggeli

A nyár legnagyobb ajándékai a friss gyümölcsök és zöldségek. Annak érdekében, hogy ebből a kincsből minél többet megmentsünk a télre, világszerte a befőzés különböző fajtáit alkalmazzuk. Persze mindenhol más számít normálisnak: a kényszer vagy a kényelem egészen érdekes lekvárokat hívott életre. Cikksorozatunkban ezekből mutatunk be néhányat, sőt, el is készítjük őket. Induljon a Lekvárosnézés!

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek