Elmondjuk, melyik gombából mit érdemes főzni ősszel

Beköszöntött az ősz, ami azt is jelenti, hogy egyre gyakrabban és szívesebben főzünk majd az olyan szezonális alapanyagokkal, mint például a gomba. De vajon melyik fajtát mire a legérdemesebb használni? Derüljön ki a cikkből!

Talán nincs olyan nagy szerencsénk, hogy egy erdő szélén éldegéljünk, vagy esetleg a kellő tudásunk nincs meg a különböző gombák ismeretéhez – az okok különbözőek, az eredmény azonban ugyanaz: feltehetően nem használunk túl sokféle gombát a konyhánkban, az egyszerű csiperkén túl. Pedig érdemes megismerkedni a többiekkel is, a különböző kalaposokkal és a hozzájuk leginkább illő elkészítési módszerekkel. Mert tényleg nem mindegy, melyik gombát rántjuk, töltjük, grillezzük: derítsük ki együtt!

Nézd meg galériánkban a különböző gombák elkészítési módjait!

Receptek, amelyeket feltétlenül próbálj ki:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tudnivaló a gombákról, ami érdekelhet:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

További cikkek