9 krémes répaleves, ami az őszi lombok színeiben pompázik

A répa egész évben társunk a konyhában, a legtöbb étel részét képezi, szezontól függetlenül. Mégis talán ősszel kerül igazán a középpontba, amikor a fák levelei is aranysárgák, és nekünk még nagyobb igényünk van egy tál forró, komfortos levesre.

  1. 1.

    Répakrémleves chilis tökmaggal

  2. 2.

    Rozmaringos répakrémleves

  3. 3.

    Répaleves

  4. 4.

    Korianderes répaleves

  5. 5.

    Répakrémleves kókusszal és mogyoróvajjal

  6. 6.

    Őszi sárgarépa-krémleves

  7. 7.

    Paradicsomos répakrémleves spenóttal

  8. 8.

    Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves

  9. 9.

    Gyömbéres sárgarépa leves Pimkie-től

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek