10 édes sütemény, ami a puhaság netovábbja

Több hozzávalóval is puhábbá tehetjük a süteményeink tésztáját, azonban a tejföl ezek közül egy kiváló példa. Egyszerre ad karakteres ízt és lágy állagot, és a legegyszerűbb kevert piskótákban is helyet kaphat. Tejfölös sütemények, gyertek!

  1. 1.

    Női szeszély almalekvárral

  2. 2.

    Grízes sütemény fényes mézes dióval

  3. 3.

    Szuperegyszerű túrós süti

  4. 4.

    5 perces túrós finomság

  5. 5.

    Pudingos-tejfölös sütemény Katharosz konyhájából

  6. 6.

    Tündér süti

  7. 7.

    Omlós puncsos

  8. 8.

    Princessz kocka

  9. 9.

    Rengős túrós rétes

  10. 10.

    Zsíros túrós sütemény

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!