11 borzongatóan jó, puhábbnál puhább tejfölös süti
A tejföl minden süteménynek ellenállhatatlan ízt és különlegesen légies, puha állagot ad. Íme, aktuális kedvenceink!
NosaltyA tejföl minden süteménynek ellenállhatatlan ízt és különlegesen légies, puha állagot ad. Íme, aktuális kedvenceink!
NosaltyEzek a habos-babos, csodásan krémes és lágy sütemények csak arra várnak, hogy még egy szeletet egyél belőlük!
NosaltyTöbb hozzávalóval is puhábbá tehetjük a süteményeink tésztáját, azonban a tejföl ezek közül egy kiváló példa. Egyszerre ad karakteres ízt és lágy állagot, és a legegyszerűbb kevert piskótákban is helyet kaphat. Tejfölös sütemények, gyertek!
NosaltyA tejföl az egyik legjobb alapanyag, hiszen nemcsak sós főételeket és leveseket dob fel, de sütemények egyik fő hozzávalójaként is kiváló. A tejfölös sütik mindig puhák, sosem túl édesek, ráadásul általában elkészíteni is könnyebb őket.
NosaltyHarapnivaló édes süteményeket kínálunk. Ezúttal a trükk az extra omlós, selymes tésztához a tejföl, amit mindegyikbe belerejtettünk!
NosaltyEgy pohár tejföl csodákra képes, süteményekben például azért szeretjük, mert garantáltan puha lesz tőle a tészta. Ezeket a recepteket érdemes kipróbálni!
NosaltyA tejföllel készült süteményekben van valami utánozhatatlan. Imádjuk őket, egytől egyig!
NosaltyTejföllel minden jobb, ez egy axióma, és erről nincs vita – aki mást mond, az vagy hazudik, vagy laktózérzékeny. Most a sütik tésztáját tettük omlósabbá pár kanál tejföllel.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.