12 isteni főfogás, amiben a PONTY kapta a főszerepet

Ha karácsony, akkor sokunknál a ponty az egyik választott főszereplő, ami a menüt illeti. Elérhető árú halfajta, és aki szereti az édesvízi halakat, nem lehet rá panasza. Halászlé, rántott ponty, rácponty, mutatjuk, mit készíts belőle!

  1. 1.

    Karácsonyi tuti siker halászlé

  2. 2.

    Pontygombóc vargányás gombamártással

  3. 3.

    Korhely halászlé

  4. 4.

    Ízletes halszeletek Ramonikától

  5. 5.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

  6. 6.

    Halászlé paprikásan

  7. 7.

    Sült ponty ahogy helena készíti

  8. 8.

    Sváby András féle halászlé

  9. 9.

    Szezámmagos rántott ponty

  10. 10.

    Zalai pontyhalászlé halgombócokkal

  11. 11.

    Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

  12. 12.

    Szekszárdi pontyhalászlé

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk