9 kívánni való és prímán kenhető padlizsánkrém

A padlizsánkrémet imádjuk! Jó fokhagymásan, vagy éppen füstölt paprikával, mindig megtaláljuk a módját, hogy izgalmasak legyenek kedvenc sós kencéink.

Padlizsánkrém reggelire, uzsonnára vagy könnyű vacsorára? Azért szeretjük a padlizsánkrémeket, mert gyorsan elkészülnek, igazi ízbombák, és rengetegféleképpen ízesíthetők. Nektek melyik lesz a kedvenc padlizsánkrém receptetek?

  1. 1.

    Padlizsánkrémes pirítós

  2. 2.

    Padlizsánkrém egyszerűen

  3. 3.

    A legegyszerűbb padlizsánkrém

  4. 4.

    Görög padlizsánkrém

  5. 5.

    Füstöltpaprikás padlizsánkrém

  6. 6.

    Baba ghanoush

  7. 7.

    Napsütötte baba ganoush

  8. 8.

    Legegyszerűbb padlizsánkrém

  9. 9.

    Mutabal, a közép-keleti sült padlizsánkrém

Még több padlizsánkrém itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek