14 olcsó és gyors tészta mindenkinek!

Egy csomag tészta maximum 10 perc alatt kifő, ezalatt elkészítheted hozzá a szószt - villámgyors retro és vadiúj receptek következnek!

Mikor ettél utoljára grízes tésztát házi lekvárral? Visszatérnek gyermekkorod emlékei. Milyen volt nagymamád vargabélese? Ezt sem lesz nehéz összedobni. Könnyű, gyors tészták, ráadásul az olcsóbbik megoldások közül – a háziasszonyok megmentői sorakoznak fel most elétek.

 1. 1.

  Grízes tészta baracklekvárral

 2. 2.

  Prézlis tészta

 3. 3.

  Túrós tészta ahogy Mamika készítette

 4. 4.

  Túrós tészta gombapörkölttel

 5. 5.

  Sajtos/túrós - tejfölös tészta pofonegyszerűen (4.)

 6. 6.

  Mákos tészta egyszerűen

 7. 7.

  Sült diós tészta

 8. 8.

  Vargabéles ahogy Tomatotree készíti

 9. 9.

  Mandulás szélesmetélt csőben sütve

 10. 10.

  Gorgonzolás tagliatelle dióval és körtével

 11. 11.

  Cukkinis tészta

 12. 12.

  Füstölt sajtos-brokkolis-csirkés spagetti

 13. 13.

  Gombás-mángoldos vegyes tészta

 14. 14.

  Krumplis tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek