Így még sosem kentünk hideg vajat, íme az új trükk

A TikTok mindig meg tud minket lepni, most például egy új vajazós trükk tartja izgalomban az internetet, és mi sem tudjuk még, mit gondoljunk róla.

Általában a legegyszerűbb dolgok megreformálása okozza a legnagyobb meghökkenést. Felhozhatjuk a vaj kérdését is. Lényegében egy egyszerű alapanyag, mégis annyi galibát tud okozni: hogyan lesz szobahőmérsékletű, ha épp akkor vettük ki a vajat a sütéshez a hűtőből? És miként lehet hideg vajjal megkenni a pirítóst? Mindegyikre van egy meglepő, mégis nagyszerűen működő trükk, és most ez a lista tovább bővült, ugyanis a TikToknak hála a hideg vaj kenésének egy új módját ismerhetjük meg.

Így még sosem kentünk hideg vajat

A roxy.369 nevű felhasználó forradalmi trükkjéhez pedig nem kell más, mint egy szita. A brit nő a videóban egyszerűen fogja a kis kézi szitát, és többször áthúzza a hideg vajtömb tetején, ezzel apró csíkokat hasítva le belőle. A végeredmény egy adag könnyen kenhető vaj, ami már mehet is a pirítósra vagy a palacsintára.

@hughesy.369

#lifehack #showme #foodtok #lifehacks

♬ Ultimate life hacks - The Life Bath

A kommentelők véleménye azonban megoszlik a trükkel kapcsolatban.

Van, aki teljesen el van tőle ragadtatva, mások azonban felhozzák kritikaként, hogy utána sajnos kelleni fog egy másik trükk is a szita megtisztításához.

Az biztos, hogy napi rendszerességgel nem valószínű, hogy érdemes alkalmazni ezt a trükköt, de ha úgy alakul, hogy egyszer-egyszer a kőkemény vajat kell kenned, akkor jó, ha ott van a tarsolyodban!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...