Így még sosem kentünk hideg vajat, íme az új trükk

A TikTok mindig meg tud minket lepni, most például egy új vajazós trükk tartja izgalomban az internetet, és mi sem tudjuk még, mit gondoljunk róla.

Általában a legegyszerűbb dolgok megreformálása okozza a legnagyobb meghökkenést. Felhozhatjuk a vaj kérdését is. Lényegében egy egyszerű alapanyag, mégis annyi galibát tud okozni: hogyan lesz szobahőmérsékletű, ha épp akkor vettük ki a vajat a sütéshez a hűtőből? És miként lehet hideg vajjal megkenni a pirítóst? Mindegyikre van egy meglepő, mégis nagyszerűen működő trükk, és most ez a lista tovább bővült, ugyanis a TikToknak hála a hideg vaj kenésének egy új módját ismerhetjük meg.

Így még sosem kentünk hideg vajat

A roxy.369 nevű felhasználó forradalmi trükkjéhez pedig nem kell más, mint egy szita. A brit nő a videóban egyszerűen fogja a kis kézi szitát, és többször áthúzza a hideg vajtömb tetején, ezzel apró csíkokat hasítva le belőle. A végeredmény egy adag könnyen kenhető vaj, ami már mehet is a pirítósra vagy a palacsintára.

@roxy.369

#lifehack #showme #foodtok #lifehacks

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

A kommentelők véleménye azonban megoszlik a trükkel kapcsolatban.

Van, aki teljesen el van tőle ragadtatva, mások azonban felhozzák kritikaként, hogy utána sajnos kelleni fog egy másik trükk is a szita megtisztításához.

Az biztos, hogy napi rendszerességgel nem valószínű, hogy érdemes alkalmazni ezt a trükköt, de ha úgy alakul, hogy egyszer-egyszer a kőkemény vajat kell kenned, akkor jó, ha ott van a tarsolyodban!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippek:

Címlapról ajánljuk

Ezekről a helyekről vehetsz friss, minőségi és helyi élelmiszert

A jelenlegi bonyolult gazdasági helyzetben viszonylag nehéz fenntartani a korábban megszokott vásárlási szokásainkat. Azonban, ha nem szeretnénk teljesen elengedni a friss, helyi és megbízható alapanyagokon alapuló, egészséges táplálkozást, szerencsére megtehetünk bizonyos lépéseket. A Tudatos Vásárlók Egyesülete a közösségi gazdaságok megismerését és támogatását ajánlja, ugyanis ezekben lehet a megoldás a jövőre nézve.

Nosalty

További cikkek