Így készül a felturbózott sajtos pirítós 2021-ben

Ha azt gondolnád, hogy a TikToknak nincs egy eggyel jobb megoldása az olyan egyszerű ételekre, mint a sajtos pirítós, akkor tévedtél! Íme, így készül a sajtos pirítós 2021-ben!

A TikToknak hála született meg egy olyan látványos és ízletes étel, mint a paradicsomos-fetás tészta, majd ennek nyári kiadása, az epres sült feta mézzel, azonban az oldalon nem csak ilyen extra ételek receptjeit lehet ellesni. A négyösszetevős instant ramen után most a sajtos pirítós történetében nyitott új korszakot egy TikTok felhasználó a videójával.

Így készül a felturbózott sajtos pirítós 2021-ben

A @foodmadesimple nevű felhasználó osztotta meg a trükköt a világgal. A videóban mielőtt betenné a pirítóba a kenyeret (ő sima toast kenyeret használ, de szerintünk kovászos kenyérrel is simán működik), előtte egy paradicsomleveses konzervvel jól benyomkodja a kenyér közepét, egyfajta kis medencét hozva létre.

Miután pedig megpirította a kenyeret, ezt a kis medencét feltölti az ominózus paradicsomlevessel. Igen, a varázslat a paradicsomleves, amibe aztán beleszórja a reszelt sajtot. V

Végül az egész megy a sütőbe, ahol egy szaftos, sajtos pirítós csodává olvad össze.

@foodmadesimple

#foodmadesimple #foodtiktok #foodtok #food

♬ Obsessed With You - Central Cee

Ráadásul a paradicsomlevest különböző sajtokkal is mixelheted és ízlés szerint tovább csavarhatod a receptet. Gyors, olcsó és laktató – tökéletes vacsora rohanós estéken.

Forrásunk volt

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Még több tipp és trükk itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek