12 sütemény a maradék tojásfehérjék megmentésére

Sok tojást használunk fel az ünnep alatt, ráadásul a sárgájából általában több fogy. A megmaradt tojásfehérjéket rengeteg fantasztikus süteményben fel tudjuk használni, ahelyett, hogy kidobnánk őket.

  1. 1.

    Maradékmentő almás-mákos süti

  2. 2.

    Citromos-kókuszos süti maradék tojásfehérjéből

  3. 3.

    Tojásfehérje-mentő püspökkenyér

  4. 4.

    Aszalt szilvás torta tojásfehérjéből

  5. 5.

    Narancsos-vaníliás keksz

  6. 6.

    Mandulás puszedli

  7. 7.

    Vaníliás kifli Juci konyhájából

  8. 8.

    Szuper csokis kókusz süti

  9. 9.

    Mandulás kókuszcsók

  10. 10.

    30 perces csokis-diós kifli

  11. 11.

    Tökéletes macaronok

  12. 12.

    Amaretti keksz egyszerűen

Címlapról ajánljuk

Párizsi, panko, sörtészta – Útmutató az 5 leggyakoribb panírfajtához

Magyarként az ember előszeretettel ránt ki mindent, tulajdonképpen bármit: a panírozás így viszonylag nagy részét teszi ki a konyhában töltött életünknek. Nem árt hát, ha felsőfokon végezzük a különböző húsok, halak és zöldségek bundázását – remélhetőleg a most következő útmutató az összes bennünk maradt kétséget és megválaszolatlan kérdést elűzi majd. Lássuk az 5 leggyakrabban használt panírozási technika minden csínját-bínját.

Lakos Benedek

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.