14 recept, amelyben otthonra lelnek a maradék tojásfehérjék

Minden évben okozhat némi fejtörést a húsvét után megmaradt tojásfehérjék felhasználása: most csupa olyan receptet találhatunk itt, amelyek ebben segítenek.

  1. 1.

    Dalmát krémes

  2. 2.

    Vaníliás kifli Juci konyhájából

  3. 3.

    Mandulás kókuszcsók

  4. 4.

    Aszalt szilvás torta tojásfehérjéből

  5. 5.

    Mogyoróvajas keksz sós karamellel

  6. 6.

    30 perces csokis-diós kifli

  7. 7.

    Mascarponés-diós kiflik

  8. 8.

    Görög joghurtos torta

  9. 9.

    Kókuszcsók

  10. 10.

    Csokis habcsók-süti

  11. 11.

    Diós-csokoládés habcsókhalmok

  12. 12.

    Almás-mákos blondie

  13. 13.

    Diós csók KonyhaMalackától

  14. 14.

    Eszterházy torta a The Cake Factory-tól

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek