Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lekövérezte 3 éves kisfia, azóta 63 kilót fogyott

Amint meghallotta a kisfia szájából, hogy „kövér”, azonnal változtatott.

El sem tudok képzelni annál borzalmasabb érzést, mint mikor valakit a saját kisfia kövérez le. Az amerikai, Schauna Harshmannak a 3 éves kisfia mondta ezt, ekkor a nő 134 kilót nyomott.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schauna Harshman (@lowcarb.godess) által megosztott bejegyzés,

Schauna gyerekkorától kezdve küzdött a súlyával és kiskorában gyakran megalázták, mert nem volt vékony. Sőt arra is emlékszik, hogy alakformáló body-t hordott, hogy formásabbnak tűnjön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schauna Harshman (@lowcarb.godess) által megosztott bejegyzés,

Mikor terhes lett 2004-ben Schauna teljesen szabadjára engedte az éhségét, és amolyan kifogásként használta az állapotát. Ennek meg lett az eredménye, ugyanis 24 kilót szedett fel a kilenc hónap alatt. A fiatal anyuka ezután még kétszer szült, de sajnos ezeknél sem figyelt arra, hogy helyesen táplálkozzon. A legtöbbször gyorséttermekben evett és elmondása szerint megszállottja volt a sült krumplinak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schauna Harshman (@lowcarb.godess) által megosztott bejegyzés,

A középső fia 3 évesen kezdett gúnyolódni a súlyán és gyakran kövérezte le Schaunát. „Elmondtam neki, nem helyes, hogy emberek dagadtnak hívnak másokat és nevetnek rajta. Nagyon mérges voltam, és ő is elszomorodott, mikor látta, hogy sírni kezdek a kijelentése miatt.”

A háromgyermekes anyuka ezek után eldöntötte, hogy diétázni kezd és ellátogat az edzőterembe. Így rövid időn belül 25 kilótól sikerült megszabadulnia, majd eldöntötte, hogy bevállal egy gyomorgyűrű műtétet is. A beavatkozás óta is nagyon odafigyel az étkezésére és a legtöbbször tojást, csirkehúst, pulykát vagy diót eszik. Schauma most 71 kilót nyom, és boldogabb mint valaha, hiszen kisfia és barátai is nagyon büszkék rá.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Schauna Harshman (@lowcarb.godess) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már? 

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!