Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így tudott egy kisfiú megetetni 100 bajba jutott embert a saját pénzéből

Őszinte mosolyt csal az arcodra ennek a hat éves kisfiúnak a története, aki félretett pénzéből 100 embert etetett meg Amerikában. 
A mindössze hat éves Jermaine Bell eredetileg Disney World-be ment volna abból a pénzből, amit szülei az elmúlt években tettek félre neki zsebpénz gyanánt. A kisfiú az összegyűjtött összegből eredetileg Disney World-be utazott volna, ám a Dorian hurrikán pusztítása után egy sokkal kedvesebb dolog jutott az eszébe. 
 
 
Jermaine ugyanis azzal az ötlettel állt elő, hogy mi lenne, ha a félretett pénzből inkább ételt készítenének azoknak a bajba jutott embereknek, akiknek a hurrikán pusztítása miatt  el kellett hagyniuk otthonaikat. 
 
 
,,Azoknak az embereknek szerettem volna segíteni, akiknek a hurrikán miatt messzire kellett utazniuk. Szerettem volna, ha van nekik mit enni, így talán ők is jobban élvezik majd az utat arra a helyre, ahova a hurrikán miatt utazniuk kellett" – mesélte a kisfiú egy amerikai tv-csatorna riporterének. 
 
 
Így tehát ahelyett, hogy a fiú a hatalmas hullámvasutakra és vidámparki játékokra költötte volna a pénzét, több, mint száz adag hot dogot, chipset és vizet vásárolt, amit az amerikai munka ünnepén (szeptember 2.) az egyik Dél-karolinai kertváros utcáján osztott szét az arra járók között. 
 
A nagylelkű kisfiú története napok óta járja a világot, mi pedig nem győzünk mosolyogni azon, milyen szép dolog ez egy hat éves fiútól. 
 

Ez is érdekelhet: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!