Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sosem késő életmódot váltani: 69 évesen több mint 50 kilót fogyott ez a hölgy

"Én már túl öreg vagyok ehhez" - ez a mondat valószínűleg egy ideje nem hagyta el annak a 69 éves hölgynek a száját, aki több mint 50 kilótól szabadult meg.

Sokan nem mernek belevágni a fogyókúrába, mert nincs meg a megfelelő motiváció, vagy jönnek a mondvacsinált kifogások: nincs elég időm, gyenge vagyok, túl sokba kerülne. Ez a 69 éves hölgy azt üzeni mindenkinek: sosem késő elkezdeni az életmódváltást! A nő kilétéről nem sokat tudni, fogyása történetét a Reddit közösségi weboldalán osztotta meg. Mint írja, két éve még elképzelhetetlennek tartotta, hogy 120 kilogrammról 63,5 kilogrammra sikerül fogynia.

A feltehetően amerikai hölgy 2018 májusában kezdte meg fogyókúráját, azóta pedig 56,5 kilót adott le. Az óriási változás jól látszik a fotóin is. Most már nyugodtan hordhat szűk farmert, és az életmódváltás akkora erőt adott neki, hogy a 3776 méter magas Fudzsi hegyet is megmászta 69 évesen. Elképesztő, nem igaz?

Az ismeretlen hölgy azt állítja, egyetlen dolognak köszönheti a nagy változást, a ketogén diétának, ami egy kifejezetten szigorú étrendet követel meg.

Mi az a ketogén diéta?

A ketogén diéta lényege a szénhidrátbevitel minimalizálása és a zsírbevitel növelése. Bár ez az étrend az egyik legnépszerűbb az utóbbi években, a dietetikusok nem ajánlják mindenkinek és főleg nem hosszú távon.

Ezeket olvastad már?

via Express

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!