Vágd fel villámgyorsan a fűszernövényeket ezzel az egyszerű trükkel!

Ennyire még sosem volt egyszerű a fűszernövények előkészítése! Mutatjuk a legegyszerűbb trükköt, ami után könnyedén használhatod őket a konyhában.

Őszintén bevalljuk, nem gondoltuk volna, de a TikTok az utóbbi egy évben nagy hatással volt a konyhai munkálatainkra. Rengeteg zseniális praktika kapott szárnyra a közösségi oldalon, aminek segítségével számtalan konyhai műveletet tudtunk leegyszerűsíteni, és ezzel időt, energiát spórolni, hogy több maradjon arra, ami igazán fontos.

Vágd fel villámgyorsan a fűszernövényeket ezzel az egyszerű trükkel!

Tökéletes tükörtojás, villámgyors krumplipucolás vagy a citromléhez való hozzáférés új módja után a @morielbethobertanner nevű felhasználó videója ejtett minket ámulatba, amiben fűszernövények és egy sajtreszelő a főszereplők!

Olyan macerás a fűszernövények leveleit lecsipkedni a szárról, különösen például a petrezselyem esetében. Persze van egy sajátos aromája a száraknak is, amit szintén használhatsz fűszerezésre, de ha ez nem a te világod, akkor pepecs munka főzés közben még ezzel is foglalkozni. Nos, a szenvedésnek vége, mert Moriel bemutatja, hogy lehet ezt sokkal egyszerűbben véghez vinni – egy sajtreszelővel.

@morielbethobertanner

#lifehack

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Egyszerűen fog egy szál fűszernövényt, majd áthúzza a reszelő lyukain, amitől a levelek leválnak a szárról. Ennyi. Pofonegyszerű, de zseniális. Nem véletlen, hogy már több mint egymillióan látták a pár másodperces részletet.


További konyhai trükkös cikkeket itt találsz:

Forrásunk volt

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek