Sosem gondoltad volna, hogy így is lehet palacsintát készíteni

A palacsinta az egyik kedvenc ételünk, egyszerű elkészíteni és bármilyen töltelékkel, feltéttel lehet enni. Idén február 16-án lesz a palacsinta világnapja, az ünnep alkalmából pedig egy radikálisan új módszer terjed, amivel még könnyebben lehet tökéletes tésztakorongokat sütni.

Lehet hagyományos vagy alternatív, végtelen számú palacsintarecept létezik, de lényegében mindegyiknél egy tésztára lesz szükséged, amit olajon egy serpenyőben megsütsz. Aztán jöhet egy kis juharszirup, szezonális gyümölcs, csokoládékrém, de sósan is fogyaszthatod sonkával és sajttal. Íme a legújabb palacsinta készítő trükk!

Nincs is finomabb egy nagy adag amerikai palacsintánál

Az ízvilágban tehát számtalan variáció létezik, de az elkészítés módját tekintve konszenzus volt – eddig. Duff Goldman, a Charm City Cakes tulajdonosa, aki emellett számos tv-s szakácsműsorban vesz részt bíróként, arról számolt be, hogy az egyik show-ban egy nagyon érdekes módszert mutatott neki az egyik gyerek versenyző.

A gyerek fogta a serpenyőt, és az alját belemártotta a palacsintatésztába, majd fejjel lefelé tette rá az égőre. Tökéletes palacsintákat kapott. Zseniális volt!

Próbáld ki ezeket a szuper palacsintarecepteket is:

És nem ez a fiatal szakácspalánta az egyetlen, aki ezt az eljárást alkalmazza. Ebben a TikTok videóban ugyanezt a metódust lehet megfigyelni. Egyszerre zseniális és megdöbbentő. Te ki fogod próbálni?

@make_life_easy

pancake hack para sayo #fyp #pancake

original sound - DiskarTIPS

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!


Ha még többet palacsintáznál:

Fotók: Pexels.com

Forrásunk volt

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.