Így használd a fűszernövényeket!

A friss fűszernövények használata szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha te is szívesen használnád, de nem vagy biztos magadban, segítünk!

A friss fűszernövények használata már nem csak azok privilégiuma, akiknek kertjük van - szerencsére egyre többen nevelnek cserepeseket a balkonjukon, vagy akár egy fényesebb ablakban is - de a piacok kínálata is túlmutat már a kapor-petrezselyem pároson. Ez nagyon jó, hiszen úgy tűnik, egyre többünknek lesz elege abból, hogy az ételeink nagy része szárított oregánóval és bazsalikommal van megszórva. A friss fűszerek egészen más ízt kölcsönöznek az ételnek, a helyes használat pedig egy-egy megszokott ízt is képes feldobni. Nézzük, hogy melyik friss fűszer mihez illik a legjobban!

Forrás: cookscountry.com

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek