Így használd a fűszernövényeket!

A friss fűszernövények használata szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha te is szívesen használnád, de nem vagy biztos magadban, segítünk!

A friss fűszernövények használata már nem csak azok privilégiuma, akiknek kertjük van - szerencsére egyre többen nevelnek cserepeseket a balkonjukon, vagy akár egy fényesebb ablakban is - de a piacok kínálata is túlmutat már a kapor-petrezselyem pároson. Ez nagyon jó, hiszen úgy tűnik, egyre többünknek lesz elege abból, hogy az ételeink nagy része szárított oregánóval és bazsalikommal van megszórva. A friss fűszerek egészen más ízt kölcsönöznek az ételnek, a helyes használat pedig egy-egy megszokott ízt is képes feldobni. Nézzük, hogy melyik friss fűszer mihez illik a legjobban!

Forrás: cookscountry.com

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így sterilizáld a befőttesüvegeket lekvárfőzéskor

Napi Tippünk a befőzéssel kapcsolatosan érkezik nektek: így, nyár vége fele közeledve sokan döntenek úgy, hogy a nyár legszínesebb-illatosabb-zamatosabb alapanyagait télen is élvezni szeretnék, így elteszik a finomságokat. Jöhetnek tartósított kedvenceink, a lekvárok! Na de hogy álljunk neki az üvegek sterilizálásának?