12 házias egytálétel, amely a kelkáposztától laktató

A kelkáposzta remek őszi/téli alapanyagunk, és nem csak rakottasan jó...de úgy nagyon! Ezen kívül azonban tehetjük rizses egytálakba, göngyölhetjük hússal, zöldséggel is. Fincsi és laktató!

  1. 1.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  2. 2.

    Gyors “töltött káposzta” édes paradicsomszósszal

  3. 3.

    Sütőtökös kelkáposzta kolbásszal

  4. 4.

    Rakott kel Vivkó konyhájából

  5. 5.

    Tárkonyos pirított zöldségek

  6. 6.

    Szaftos rakott kel

  7. 7.

    Lencsés töltött kel

  8. 8.

    Vegán rakott kel

  9. 9.

    Cukkinis rakott kel

  10. 10.

    Paradicsomos töltött kelkáposzta

  11. 11.

    Sütőtökös-csicseriborsós piláf

  12. 12.

    Kelkáposztába göngyölt húsgombócok kapros-fokhagymás tejföllel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek