Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kaszinótojás és mézes krémes - ezeket a recepteket szerettétek a legtöbben húsvétkor

Húsvéti receptjeink valósággal letarolták az egész országot. Mutatjuk, mik voltak legnépszerűbb ünnepi ételek.

Hány napnyi receptvideót néztek meg az ünnepi időszak alatt az olvasók? Hogyan lett Vas megye tiszteletbeli „új neve” a Kalácsok földje, vagy Heves megye a Sonkakirály? Többek között ez is kiderül a látványos infografikánkból:

A Central Digitális Médiához tartozó, piacvezető receptoldalunk és gasztromagazinunk különleges húsvéti rekordokkal büszkélkedhet, hiszen az ünnepi héten naponta átlagosan több mint 350 ezer egyedi látogató nézett meg minket, és a Digitális Közönségmérési Tanács adatai alapján összesen mintegy 10,3 millió oldalletöltést generáltak az oldalunkon. A videós tartalmak is népszerűek voltak, összesen 3600 órányi receptvideót néztek meg a látogatók.

Eközben 367 ezer alkalommal kerestetek rá valamilyen sonkareceptre, 479 ezerszer szerettek volna minél többet kihozni a húsvéti tojásból és 182 ezerszer töltöttek le kalácsrecepteket.

A legnépszerűbb húsvéti receptek 2019-ben:

„Az összes nagy ünnepünk alkalmával jó látni és remek érzéssel tölti el a szerkesztőséget, hogy a mindennapi főzésen túl, amikor együtt vannak a családok, vagy közösen esznek, akkor is a Nosalty az első számú gasztro-oldal. Nálunk az olvasó az első, bármelyik platformon is keres, legyen az desktop, mobil, social vagy alkalmazás, mi receptekkel, tippekkel, trükkökkel és videós tartalmakkal segítünk minden korosztálynak. Ettől piacvezető a maga szegmensében a Nosalty!” – nyilatkozta Krankovics Béla, a Nosalty termékmenedzsere.

S hogy az egyes megyékben mi volt a legnépszerűbb ételtípus?

  • Jász-Nagykun-Szolnok megyéből szinte minden második recept valamilyen finom sütemény leírását tartalmazta,
  • míg Heves megyében a sonka (24%)
  • Fejérben pedig a tojás tarolt (27%),
  • kalácsra pedig arányaiban Vas megyében voltak a legkíváncsiabbak a húsvétra készülődők.

A húsvét növekedést hozott a gasztrotematikának, és oldalunk tovább erősítette gasztropiaci vezető pozícióját: a szegmensen belüli exkluzív elérése 45% lett

A legnépszerűbb húsvéti receptek 2019-ben:


Húsvéthétfőn kétszer annyi egyedi látogató böngészte a Nosaltyt, mint a piac második helyezett oldalát.

A receptek mellett idén is népszerűek voltak a magazinos tartalmak. A felhasználók kíváncsiak voltak a húsvéti Nagyiprojekt különkiadásra, Lajos Marival, a tökéletes húsvéti sonka titkára, a tojáspucolás praktikájára, valamint receptválogatásokra és egyéb hasznos húsvéti tanácsokra.

Ezeket olvastátok már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!