12 tökéletesre szabott karaj, melyet nem szabad kihagyni

Karajból nem lehet rossz ételt készíteni. Mutatunk néhány elképesztően finom receptet, amelyet érdemes lehet akár az ünnepi menübe is belecsempészni.

  1. 1.

    Egyben sült karaj

  2. 2.

    Gombás-tejszínes karaj

  3. 3.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  4. 4.

    Tökéletes Holstein szelet

  5. 5.

    Retró rántott húsos szendvics újragondolva

  6. 6.

    Lacikrumpli újratöltve

  7. 7.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  8. 8.

    Tökéletes rántott hús

  9. 9.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

  10. 10.

    Egyszerű narancsos-mézes disznósült

  11. 11.

    Gombás-sajtos tepsis hús újhagymával

  12. 12.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

Címlapról ajánljuk

A korai zsenge zöldborsóból készült a késői tavasz legjobb pesztója

A jóidő apró, zsenge és zöld sztárja, a magyar konyha elengedhetetlen alapanyaga, a nosztalgikus nyári fejtegetések alanya. Reméljük, mindenki rájött, hogy melyik hüvelyesről van szó: igen, a zöldborsóról! Fogtuk az idei első friss termést, és nem megszokott módon pesztót készítettünk belőle. Bár az ötlet elsőre merésznek tűnhet, mégis muszáj lesz kipróbálnod otthon.

Kristyán Fanni