Mit főzzek ma? Sültrépa-krémleves, tejben főtt karajszelet és házi sós-vajas...
Ma (is) kiteszünk magunkért: különleges répakrémleves, nem akármilyen vajpuha zsályás karaj és házilag készült apró vajas-mézes-sós karamella vár rátok!
NosaltyMa (is) kiteszünk magunkért: különleges répakrémleves, nem akármilyen vajpuha zsályás karaj és házilag készült apró vajas-mézes-sós karamella vár rátok!
NosaltyA sült karaj igazán mennyei fogás lehet, melyet, ha jól készítjük el, az is szívesen fal majd, aki alapvetően a csirkét kedveli.
NosaltyHa éppen nincs ötleted, hogy mit főzz a héten ebédre, illetve nem is szeretnéd túlgondolni a menüt, akkor készíts egy laktató, vajpuha sült karajt.
NosaltyCsirkemell ide, csirkecomb oda, a sült karaj néha jobban csúszik, főleg, ha ilyen csodás receptekben vetjük be! Húsimádók, húskívánók, válogassatok!
NosaltyHa hús, akkor legyen szép nagy darab, nem? Mindegy, hogy csirke, marha, sertés vagy bármi más, ezeknél a fogásoknál bizony a méret a lényeg.
NosaltySertéskarajból rosszat sütni vagy főzni nem lehet, mutatunk 11 elképesztően finom, utánozhatatlanul jó receptet, melyet érdemes kipróbálnotok.
NosaltyKarajból nem lehet rossz ételt készíteni. Mutatunk néhány elképesztően finom receptet, amelyet érdemes lehet akár az ünnepi menübe is belecsempészni.
NosaltyAhogy közelednek az ünnepek, úgy készülünk mi is egyre jobban a finomabbnál finomabb ételek elkészítésére. Íme néhány elképesztően laktató fogás, amit akár a karácsonyi asztalra is tálalhatunk.
NosaltyA múlt héten már javában készültünk a Márton-napra, így terítékre került pár mennyei libás fogás, (többek közt) egy mennyei gombás tésztaétel, bundás kenyér és egy fantasztikus csirkecombos finomság kíséretében. Nézzük a kedvenc múlt heti cikkeiteket!
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltySzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.
Napi Tippünkből választ kaphatsz arra, hogy egészséges-e minden nap joghurtot enni!