Hordozható ebédek egészségesen

Hétköznapi taposómalom, amikor is napi szinten kell kitalálni, mit együnk a munkahelyen. Itt egy kis segítség!

Munkanapokon az ebéd kérdése számomra kardinális kérdés. Amíg irodaházban dolgoztam, ahol volt büfé és étterem, addig is szívesebben vittem otthon készített ételt, egyrészt azért, mert szerintem finomabb (nyilván, hiszen az én ízlésem szerint való), másrészt azért, mert biztosan olcsóbb, harmadrészt pedig azért, mert pontosan tudom miből és hogyan készült.

A mindennapi ebédrendelés is unalmassá válhat egy idő után és túl gyakran futok bele olyan ételekbe, amiért sokat fizettem, pedig nem is finomak.

Egészség szempontjából is az egyik legüdvözítőbb stratégia, ha magunk készítjük el az ételeinket. Persze tudom, erre nincs mindig idő, energia, kedv, de azért szerintem érdemes nekigyürkőzni az alábbi receptgyűjteménnyel próbálok most segíteni ebben!

Olvastad már?

Top 10 egészséges reggeli kence

  1. 1.

    Csicseriborsós-sütőtökös-céklás saláta

  2. 2.

    Bulgursaláta kefires öntettel

  3. 3.

    Csirkés tortilla

  4. 4.

    Tonhalas babsaláta Glaser konyhájából

  5. 5.

    Cukkinis-paradicsomos csirkeragu bulgurral

  6. 6.

    Sajtos csirkesaláta

  7. 7.

    Quesadilla 2. - kreatív

  8. 8.

    Joghurtos lencsesaláta pulykahússal

  9. 9.

    Házi döner yufka

  10. 10.

    Avokádós-mozzarellás saláta

  11. 11.

    Őszi saláta csirkehússal

  12. 12.

    Narancsos-céklás csirkemellsaláta

  13. 13.

    Az ősz színe-java saláta

  14. 14.

    Vegyes sali tonhallal és dióval

Címlapról ajánljuk

További cikkek