Hízni próbálsz? A dietetikus szerint így érdemes

Tele van az internet fogyásról szóló tippekkel, de mi van akkor, ha valaki hízni szeretne? Most összeszedtük, hogy a dietetikus szerint mire érdemes odafigyelni, ha szeretnél felszedni néhány kilót.

Az, hogy valaki le akar fogyni, állandó és teljesen elfogadott része a mindennapi beszélgetéseinknek. Sokak számára azonban nem a fogyás, hanem a hízás jelent kihívást. Lehet, hogy elsőre könnyűnek tűnhet, de egészségesen hízni nehezebb, mint gondolnád. Összeszedtük, hogy Shyla Cadogan, amerikai dietetikus szerint mire kell odafigyelnie annak, aki nem leadni, hanem felszedni szeretne pár kilót. 

Kattints a galériára a tippekért!

Forrásunk volt. 


Még több érdekesség:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!